Zwift CTWT Ride | Vrijdagavond 20:30

Topic gesloten, alleen lezen

204 berichten ...

Zwift CTWT Ride | Vrijdagavond 20:30

door: Pino op 2016-04-12 22:06:36

Zondag nog een beetje in de benen (wielrennerssmoesje). Vanavond eindelijk eens goed weg en dus na 1 rondje helemaal stuk. Word ik op sleeptouw genomen door GoodRiddance en dan moet je dus door. Dat ging niet vanzelf.
Donderdag zal dus wel weer niet best zijn.


Pino

Zwift CTWT Ride | Vrijdagavond 20:30

door: GoodRiddance op 2016-04-12 22:49:13

lol.

Ik was aan het cruisen. Nog niet helemaal hersteld van mijn hoestbuien dus wilde ik geen hoge intensiteit doen. Omdat je zo eenzaam en alleen reed, heb ik even gekeken hoe het ging en dat was redelijk. Zo dus maar even doorgehobbeld, ik wilde je eigenlijk naar die man voor je rijden maar bij de klim was de koek op, geloof ik ;-). Zonde, want we zaten op een seconde of 2.

Toen ik een hoestbui kreeg, ben ik maar weer heel rustig aan gaan doen. Hopelijk ben ik een dezer dagen weer vrij van hoestbuien want het is enorm irritant om zo een stuk van het seizoen te missen.

Overigens kun je beter vrouw zijn op een fiets. Mijn vriendin reed vanavond een rondje en met krap meer dan 2 watt/kg mocht ze de Epic KOM trui aan doen :roll: :oke:.


GoodRiddance

Zwift CTWT Ride | Vrijdagavond 20:30

door: Pino op 2016-04-12 23:38:24

Er zaten er paar voor me die ik niet uit weelde had moeten laten gaan. Denk dat ik donderdag maar eens oversla. Mijn herstel lijkt toch wat minder snel te gaan dan 25 jaar geleden. Leuk een heel luxe knecht te hebben mogen misbruiken!


Pino
   

204 berichten ...


Nog geen lid!

Meld je dan nu aan als CTWT lid.

Of registreer je als vriend van de vereniging, en doe actief mee op ons forum

Registeer als vriend van de vereniging