Inschrijving Strade Bianche geopend!

Topic gesloten, alleen lezen

2 berichten

Inschrijving Strade Bianche geopend!

door: Wielerbus op 2021-09-29 18:48:26

[attachment=0]Strade Bianche met Wielerbus.JPG[/attachment]Witte onverharde wegen in Toscane, sinds 2007 op de internationale wielerkalender en inmiddels niet meer weg te denken uit het klassieke voorjaar. De Strade Bianche is laatste jaren erg in populariteit aan het winnen, de inschrijving van de Gran Fondo is steeds binnen enkele weken uitverkocht.

Met Wielerbus reizen we af naar Italië met zo’n 80-100 deelnemers voor een aantal fantastische dagen. We verzorgen het (bus)vervoer met jouw fiets naar en van Italië, hotel met ontbijt, gezamenlijke diners (m.u.v. granfondo dag, dan is er pasta voorzien), én de inschrijving. Als official Touroperator hebben wij korte lijnen met de organisatie. Daarnaast verblijven we op loopafstand van de finish, zodat je zaterdags de aankomst van de heren en dames profs kunt meemaken. Op zondag ochtend fiets je ontspannen naar jouw startvak (10 min fietsen).

Check op [url=https://www.tripadvisor.nl/Attraction_Review-g7928618-d23134585-Reviews-Wielerbus_nl-Rijen_North_Brabant_Province.html]TripAdvisor de verhalen van degenen die jou voorgingen. Je bent maar alleen? Geen probleem! Veel deelnemers schrijven individueel in!

Meer info tref je [url=https://wielerbus.nl/diensten/wielerreizen/gf-strade-bianche-2022/]hier


Wielerbus

Nog geen lid!

Meld je dan nu aan als CTWT lid.

Of registreer je als vriend van de vereniging, en doe actief mee op ons forum

Registeer als vriend van de vereniging